HIJALURONSKI FILERI – UMANJITE ZNAKOVE STARENJA, SMANJITE BORE, KORIGUJTE NEPRAVILNOSTI I VRATITE MLADOST I JEDRINU VASEM LICU UZ NAJKVALITETNIJE HIJALURONSKE FILERE

ŠTA SU HIJALURONSKI FILERI?

Fileri su gelovi glatke konzistencije koji se sastoje od prirodne hijaluronske kiseline, koja je sastavni deo kože, daje joj volumen, vezuje vodu i hidrira je. Njenim aplikovanjem na potpuno prirodan način se nadoknađuje hijaluronska kiselina koja se gubi sa starenjem. Koži se vraća volumen, a bore postaju nevidljive ili redukovane.

ZA ŠTA SE KORISTE HIJALURONSKI FILERI?

Hijaluronski fileri imaju mnogo namena sa ciljem:

  • Redukovanja bora i finih linija na licu
  • Vraćanja volumena jagodicama i obrazima
  • Uvećanja i korigovanja usana
  • Konturiranja lica

KAKO SE IZVODI PROCEDURA, KOLIKO TRAJE I DA LI JE BOLNA?

Nakon aplikovanja lokalne anestezije u vidu kreme na tretirano područje, dermalni fileri se injektuju u kožu bezbolno i komforno po pacijenta. Najbolje kod ove procedure je to što se efekat vidi odmah, a period opravka je kratak, veoma brzo se možete vratiti svojim uobičajnim aktivnostima.

KAKAV JE I KOLIKO TRAJE EFEKAT HIJALURONSKIH FILERA?

S obzirom na to da radimo sa najkvalitetnijim materijalom na tržištu, efekat je zagarantovan i traje od 12-24 meseca. Nakon ovog perioda hijaluronska kiselina se resorbuje i proceduru je potrebno ponoviti.

Efekat je fenomenalan I odmah vidljiv zbog čega je ova procedura i omiljena kod pacijenata širom sveta. U zavisnosti od regije koja se tretira, dobija se podmlađen, zdrav izgled lica, a bore su izbrisane na potpuno prirodan način. Ukoliko se tretiraju usne, one postaju iskonturisane, jedre, sočne I voluminozne.

DA LI SE HIJALURONSKI FILERI MOGU KOMBINOVATI SA DRUGIM ESTETSKIM I ANTI-AGING PROCEDURAMA?

Hijaluronski fileri se mogu kombinovati i sa ostalim anti aging procedurama što doprinosi njihovom dužem trajanju i  ispoljavanju maksimalnog potencijala.

Zakažite besplatnu konsultaciju

CENOVNIK USLUGA

Pogledajte cenovnik naših usluga